Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 21 de març del 2011

La Generalitat anuncia una nova distribució de les comarques.

Segons el nou govern de la Generalitat el problema més greu de Catalunya és que les comarques estan mal ubicades. Això provoca el centralisme, l’excessiva influència del castellà parlat, o el baix rendiment dels estudiants a Geografia.
En principi van ordenar-les per ordre alfabètic pensant que els estudiants ho tindrien més fàcil, però casualment quedava un mapa assemblat al d’Espanya.
Finalment s’han decidit a solucionar els altres problemes. En quant a la influència del castellà parlat, posaran totes les comarques de la franja, com la Noguera, a l’interior, i les de l’interior, com Osona, a la franja.
I per solucionar el tema del centralisme, ubicaran el Barcelonès on ara està l’Alta Ribagorça. Perelada només veu avantatges en aquesta última mesura. Segons diu "gaudirem d’una línea de metro que recorrerà tota la comarca; i el que és més important, tindrem el Museu Nacional d’Art de Catalunya amb els originals del Pantocràtor més a prop".

3 comentaris:

  1. A doncs, no estaria malament tindre vistes al mar un parell o tres de mesos a l'any....i poder demanar peixet fregit a la paradeta.... o escopinyes fresques al claxon.....
    per cert, creieu que hi haura recalificacions del terreny al passar a ser vora el mar???....
    quina pregunta més tonta, ... si no tinc terrenys per recalificar!!#!

    ResponElimina
  2. No estaria malament!!! tots a comprar terrenys!

    ResponElimina
  3. tindrem el barri d'aragochino... el ravaldo torroja... i el imac del port vell ocupant de costat a costat el pantano d'escales...
    i els ribagorçans, mos podem quedar ací, o mo n'ham d'anar allà baix? perquè hi estaríom còmodos! agafem una illa de l'eixample que tingue súper, i mos toquen dos pisos per cap!

    pero el mar, el mouran? mi semble... que mos volen fer colar una promesa electoralista impossible! Com són, eh?

    ResponElimina