Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dimecres, 25 de maig del 2011

Un grup de buitres ataca el distribuïdor del Pa Bimbo

10 comentaris:

  1. Asesino de inocentes, ahora sabrás lo que sienten, lo que antes era tú oficio, ahora será tú puta muerta!!!!! que me quedau con la matrícula!!!!!!

    Venganza! venganza!

    ResponElimina
  2. Si senyorrrrrr!!!!!...... Serafin Mantosssss ...... el TORRENTE de la Ribagorça!des d'avui queda nominat per als premis Goya de l'Altra Ribagorça, també proposo que és mereixedor d'un Grammy com a poc...... o dos, que el finde es llarg....

    ResponElimina
  3. No seria just no dir rés del increïble, intrèpid i “dicharacher” reporter de RTV, nostre Sinto Boada, la professionalitat del qual em te enlluernat.
    Chic, ets un "fenomeno" de la microona.
    Tins es cucalibres pagats de per vida als locals de la comarca!!

    ResponElimina
  4. El dia que vea el camioncillo de Bimbo por ahi, te vas a enterar, listo. A quien se le ocuurre disparar a esas aves de vuelo tan gracil y elegante, y encima son especies`protegidas.
    Habeis perdido un espectador!!!

    ResponElimina
  5. Cada dia em quedo més sorprès dels sucessos de la comarca. Perquè després diguin que al Pirineu no passa mai rès.. Lo que m´ha indignat és que els hi tirés pa bimbo caducat, això és una punyalada per l´esquena!

    ResponElimina
  6. Esteu tots bojos o ke? si tot es un muntatge!

    ResponElimina
  7. Felicitats per l'actuació!!!! Premi Goya, Grammy i 2 Oscars per a Sinto!!!!! D'aquí salt directe a reporter de Ribagorzanos por el mundo!!!!!!

    ResponElimina
  8. Ratas del aire!! Albino!! ;)

    ResponElimina
  9. Quins imbècils, ni en broma ni en seriós em fa gracia les tonteries que poden donar idees a malats que poden reproduir certes accions. No li vec ni la gracia ni lo divertit. Quina poca feina. Potser que es dediquin a buscar feina de veritat.

    ResponElimina
  10. Collestros .... tu deus ser de l'oficina de l'inem, no?? i a més carca i aborrit!!

    ResponElimina