Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 24 de novembre del 2011

El SEM tuneja una ambulància com a bons "poligoneros"

El polígon industrial s’ha convertit per mèrits propis en un microcosmos subcultural dins la comarca, com passa en les zones perifèriques de les ciutats. Sobretot quan la cadena de discoteques Pachá va anunciar la intenció d’obrir una sucursal.
S’ha de tenir en compte que al polígon es troba el taller mecànic de la SEAT, especialitzat en el tunning de turismes gràcies a la importació de llantes cromades i adhesius de vinils “to guapos”. També hi ha a prop els tallers Suils on instal•len portes, finestres i vidres tintats Kömmerling per vehicles, una nova moda dins del tunning.
Per això, una unitat del SEM va sortir per la Vall de Boí amb l'ambulància tunejada. En lloc de sirenes homologades van fer gala de subwoofers on sonava Camela a tot volum. Una choni del SEM va afirmar orgullosa a la redacció que aquest gest representa l’esperit poligonero d’on provenen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada