Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 17 de novembre del 2011

La Reial Acadèmia dels Topònims expulsa “Fonchanina” i “Corroncui” del registre oficial

Toponomistes de tot el món van sortir dels caus sota terra on viuen per tractar un tema delicat. Fins ara mai s’havia estudiat la possibilitat de fer fora del registre cap topònim, però segons el seu criteri "Fonchanina" i "Corroncui" no són noms de poble, són noms de mascotes de tipus felí.
Amés van denunciar la comarca de la Ribagorça per no prendre’s seriosament l’acte de batejar els seus pobles. Creuen que juguem amb els límits i que ens ho prenem a broma, si no, no s’expliquen que en un territori tan petit convisquin noms com Cardet o Iran (amb tota la repercussió que comporta)
Per la seva banda, els veïns de Corroncui han denunciat la situació reafirmant-se com a poble on “no només hi ha gent autèntica, si no que fem els millors formatges del món”.
Han aprofitat el moment mediàtic per anunciar que trauran al mercat formatges de cabra “Mini Babybels”, pensats per als més petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada