Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 28 de novembre del 2011

Un pet obliga un avió a aterrar a l'Heliport de Vilaller

Lluís Menal, enviat especial a Vilaller

Un vol de British Airwais amb destinació a Brussel·les es va veure obligat a fer un aterratge d'emergència a l'Heliport de Vilaller.

Diversos passatgers on hi havia alguns Eurodiputats, entre ells Raúl Romera (ICV-Verds), Oriol Junqueras (ERC), Ramon Tremosa (CiU) i Rosa Estaràs (PP), van assenyalar la presència d'una forta restiput (olor sulfurosa). Alarmats, l'avió va haver d'aterrar al seu pas per Vilaller per efectuar una inspecció completa de l'aparell. No es va trobar cap averia.

En el moment de tornar a pujar, es va repetir l'olor, aquesta vegada més fort. Després d'inspeccionar als passatgers, un senyor d'Albacete (comercial de navalles i ganivets) va admetre llavors que havia menjat mongetes i que tenia un cert corriment de gasos.

Finalment l'avió va reprendre el vol, però al senyor d'Albacete, no se li va permetre tornar a pujar a l'aparell i va agafar el cotxe de línia fins Vielha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada