Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 10 de novembre del 2011

Paulo Coelho editarà una guia de viatges esotèrics de la Ribagorça

L’autor de “l’Alquimista” ha escrit l’esperada segona o tercera part del best seller, que titularà en aquesta ocasió “l’Alpinista”. Una guia de viatges esotèrics pels racons màgics de la comarca. “La Ribagorça és un indret ple d’espiritualitat amagada en les petites coses; per exemple, hi ha molta mística sota una merda de vaca”, ha dit referint-se als bolets al•lucinògens.
Es tracta d’un llibre escrit juntament amb Pep Coll, a qui va conèixer collint “bonguis” pels prats de Taüll. L’autor del “Secret de la moixernera” i de “Viatge al Pirineu fantàstic” buscava inspiració per afrontar el repte d’un nou projecte, “Les abominables pel•lícules VHS de l’Alsina Graells”. Un llibre de gènere negre i thriller d'aires cinematogràfics. Narra la misteriosa mort d’un xofer de l’Alsina Graells que és assassinat perquè sempre reprodueix la mateixa pel•lícula de Bud Spencer, “Le llamaban Trinidad”, en el trajecte Vall d’Aran-Lleida. Un llibre que promet ser un altre best seller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada