Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 21 de novembre del 2011

L' Acadèmia de Cinema presenta les 3 pel·lícules iberorribagorçanes precandidates per als Boya 2012

L'Acadèmia de Cinema oferirà al públic la possibilitat de vuere les tres pel·lícules iberribagorçanes, presentades als consells i les comissions de selecció dels seus respectius municipis, per a competir per a ser finalistes als Boya a la Millor Película de parla no Aranesa.

El 23 de desembre, a la sala de cinema del Pont, es projectaran les pel·lícules seleccionades sota el nom de "CINEMA DE PROXIMITAT" amb motiu d'haver estat preseleccionades per als premis a millor película de parla no Aranesa als Boya 2012.

La cinta Barravessa 'The Goormans', dels txermans Tarrako, obrirà la jornada una vegada s'hagin venut tots els cartrons de bingo i els assistents estiguin degudament asseguts per ordre alfabètic a les butaques del cinema. Una vegada finalitzat el primer pase s'obrirà la barra de platea amb preus populars per aquells que tinguin la gola seca i vulguin fer un cigarret.

Mentrestant i per aprofitar l'ambient de taverna generat, es podrà veure el llargmetratge signat pel cineasta Beguin King i protagonitzat pels Cremarrucs de la Vall, 'La Boíra'.

A continuació, el títol pòstum 'Els cremasants innocents', de Miguel Delirio, dirigit pel Mossèn de la parroquia de Lavaix. Gràcies a un sistema novedos ofert per apple store, l'iClound 5.0, es podrà establir videoconferències amb els actors de repartiment cremats durant la filmació. Establiment de trucades seran gratuïtes.

Finalment, i fora de concurs, tancarà la vetllada la cinta 'Els mentxadogs', història mexicana de Quentin Pontorrino que va rebre la menció especial de la secció 'Un gos pontorrí' al XXI Festival de la Confraria de Sant Sebastià, de l'any passat.

Us hi esperem a totes i tots.
Atentament
L'Apandèmia de cinema Ribagorçà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada