Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dilluns, 5 de setembre del 2011

L’IES del Pont de Suert realitzarà un Cicle Formatiu de Futurs Aturats

El curs escolar arrenca amb un nou cicle formatiu. Es tracta d’un curs pont per alumnes que vulguin cursar carreres de lletres principalment. Però també el podran cursar alumnes del cicle de la neu o forestals. En realitat l'atur pot afectar a estudiants de ciències i lletres, per això no es descarta ni la gent no matriculada a l'IES.
“Els joves han de saber que per molt raro que sigui el nom de la carrera que vulguin fer, per molt nova que sigui l’especialitat, i per molts màsters en idiomes que tinguin, ningú els promet un lloc de treball en el futur, així que hem decidit mirar de cara la realitat”, ha dit la directora del centre.
Impartiran les classes eminències en el món de l’atur ribagorçà. Gent polivalent amb llicenciatures, que ha treballat temporalment collint bolets, que ha traficat amb estupefacients, o d’altres més emprenedors que van muntar empreses en el món de la construcció farà 2 anys.



A la fotografia podem veure als alumnes del cicle consultant la borsa de treball

1 comentari:

  1. Lobo, has mirat les VACANTS I SUBSTITUCIONS DE DIFÍCIL COBERTURA al IES del Pont de Suert!!??

    ResponElimina