Guia imprescindible de la comarca més desconeguda

L’Altra Ribagorça és una comarca situada molt lluny de tot i bastant a prop del no-res.

Més que una comarca és un secret, com una moixarronera amagada sempre al mateix lloc.

En poc temps s'editarà la primera guia turística d’un racó català que no surt als documentals de “Catalunya des de l’aire” ni a la Viquipèdia.

És un estudi entre la realitat i les xafarderies.

dijous, 22 de setembre del 2011

Mariscal dissenyarà una Ribagorça “menys romànica i més mediterrània”

El disseny arriba a la Ribagorça, i ho fa de la mà del Zorri, la nova mascota cosina del Cobi. “En realitat són el mateix animal, però he dibuixat unes orelles més punxegudes perquè sembli una guineu” ens diu l’artista.
Nous estudis de màrketing rebel•len que l’estil Romànic ha quedat obsolet. Segons afirmen, la pedra i la fusta són materials en decadència. Per contra, el plàstic i el pladur arriben amb força. Es per això que una empresa dedicada a la seva instal•lació restaurarà l’interior de les esglésies amb falsos sostres.
El dissenyador s’encarregarà de pintar-ho tot amb gargots dels seus. Utilitzarà colors blaus metàl•lics per les façanes i dibuixarà peixos de colors. La intenció és aconseguir un efecte mediterrani, que és el que el públic demana.

3 comentaris:

  1. si, si! ho estic veient! fora el pantocrator, que està massa vist, al centre el Zorri amb banyador nedant entre les truites...o baixant falles, o fent tir de javelina...crec que m'estic liant...però ho veig!!!!

    ResponElimina
  2. Pues yo de zorris ya he visto muchas por la ribagorça, no va a pintar na nuevo el Marical este. la gente ta fetal...

    ResponElimina
  3. Pasomashorasallikelmossen22 de setembre del 2011, a les 19:36

    No jodas, que me quedo sin curro...

    ResponElimina